Hvem er Skybruds­kompagniet?

Virksomheden er privatejet og menneskerne bag firmaet har over 17 års erfaring indenfor skybrudsikring af ejendomme. At arbejdet med håndtering af regn og spildevand kan være ekstremt svært men samtidigt også ekstremt simpelt. 

Du skal have 100% styr på hvorfor kundens ejendom oversvømmes samt kunne rådgive om den optimale løsning. Både økonomisk og funktionsmæssigt.

Vores erfaring har stor værdier for vores kunder. 

Ro i sindet ved skybrud og en trykhed ved de produkter vi selv producerer og anvender er en del at det vores kunder sæter pris på.

Vores kunder spænder lige fra den private boligejer med et parcelhus der forvandles til en ruin 2-3 gange om året, til store boligkomplekser, restauranter, erhverv og offentlige bygninger.

Vores løsninger er produceret til at forhindrer tilbageløb fra kloakken i at oversvømme ejendomme. I mange tilfælde kan vores produkter også afhjælpe indtrængende overfladevand. Hvis overfladevand er hovedårsagen til vandskaderne så skal løsningerne ofte findes ved mange forskellige tiltag. 

I disse tilfælde skal der rettes kontakt til en rådgivende ingeniørfirma med speciale i skybrudsikring.

Vi tillader os at påstå at den bedste rådgivning og produkter i højeste kvalitet er vores kunders sikkerhed for at de for det de forventer, plus lidt mere.